Иван Гешев залесява фиданки край Трявна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Повече от 100 прокурори от цялата страна, сред които и избраният за нов главен прокурор Иван Гешев, залесиха над 3000 фиданки цер край Трявна на 23 ноември. Това съобщиха от Северноцентралното държавно предприятие.

Акцията по залесяване е била инициирана от Асоциацията на прокурорите в България и подкрепена от Държавно горско стопанство – Плачковци и СЦДП.

Служители на ДГС – Плачковци предварително са подготвили терена, на който е извършено залесяването – в землището на тревненското село Станчев хан. Горското стопанство е осигурило и транспорт за участниците до високата местност край Трявна. Фиданките от разсадника на СЦДП в с. Джулюница също са били предоставени от горското стопанство.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.