Заваля първият сняг в Габрово (ЗИМНА ОБСТАНОВКА)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Над 10 см сняг натрупа за по-малко от два часа по високите части на община Габрово. В града снежната покривка е 5-8 см. Температурата в Габрово е 1 °C. Такава е зимната обстановка в града към 8:00 ч. на 30 ноември 2021 г. по информация от Община Габрово.

Поради обилния снеговалеж част от извънградските линии се движат със закъснение. Няма получени сигнали за бедстващи хора.

Снегопочистване

Приоритетно се обработват главните улици, линиите на пътническия транспорт и пътищата към лечебните заведения. Почистват се пътищата към селата, където на места има навявания от силния вятър.

Пътна обстановка

Проходът Шипка е отворен за движение, почистен и обработен. Пътищата към Севлиево, Дряново и Трявна също се почистват. Предстои обработване на третокласната републиканска пътна мрежа.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.