Жълт код за силен вятър на 3 март в областите Габрово, Велико Търново и Ловеч

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Жълт код за силен вятър е обявен за деня на националния ни празник 3 март, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

На 3 март 2020 г. в област Габрово ще духа силен южен вятър с пориви до 20-22 м/сек, информират от НИМХ. Същата е прогнозата и за съседните ни области Велико Търново и Ловеч.

Според прогноза за времето за 03.03.2020 г. през нощта ще бъде предимно ясно, а през деня слънчево с разкъсана висока облачност. Ще бъде топло с минимални температури предимно между 3° и 8°, максимални между 18° и 23°. Над планините също ще има разкъсана висока облачност. Ще духа силен и бурен юг югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра – 5-6°.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Ограничава се движението през прохода Шипка за 3 март


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.