Код жълто за област Габрово - 15 юли 2014

Жълт код за интензивни валежи и гръмотевици за Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Код жълто за област Габрово - 15 юли 2014Жълт код за област Габрово обяви Националният институт по метеорология и хидрология към БАН.

По-интензивни краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевична дейност, ще има след обяд на 15 юли и през нощта срещу сряда (16 юли) в Предбалкана и Стара планина. Сумарните количества на валежа на места ще бъдат до 20-30 л/кв.м.

Припомняме ви полезните съвети за защита при гръмотевични бури, които Gabrovo Daily публикува.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.