Днес ще натрупат нови 20 см сняг, значителни валежи и навявания в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Жълт код за значителни валежи от сняг е обявен за област Габрово на 28 февруари 2022 г., сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Според НИМХ ще духа умерен и временно силен вятър от север-североизток. Ще има виелици и навявания. Ще се образува нова снежна покривка от 15-20 см, в планинските части и повече. След обяд валежите ще отслабват.

Бележка на редакцията. Снимката е илюстративна и не отразява моментното състояние на зимната обстановка в Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.