Жълт код за силен вятър в област Габрово на 12 декември

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Жълт код за силен вятър е обявен в област Габрово за 12 декември 2021 г., сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

През първите часове от денонощието ще духа силен вятър от юг-югоизток с пориви до 20-25 m/s, който още преди обяд ще отслабне.

СИЛНИЯТ ВЯТЪР ДОВЕДЕ И ДО ИНЦИДЕНТИ:

Внимание! Паднали дървета затвориха прохода Шипка

Силният вятър събори и коледната елха на площада в Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.