Обилни валежи в Габрово

Жълт код за валежи и гръмотевици в област Габрово на 10 юли

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Обилни валежи в Габрово
Снимка е илюстративна

Жълт код за обилни валежи и гръмотевици е обявен за 10 юли 2019 г. в област Габрово, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология.

Според прогнозата на НИМХ ще има валежи от дъжд и гръмотевична дейност. Количествата ще са между 15 и 30 л./кв.м., на отделни места до 30-40 л./кв.м.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.