НИМХ: Снеговалеж и навявания на 11 януари в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Обявен е жълт код за снеговалеж на 11 януари в област Габрово, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

В нощните часове и през деня на 11 януари 2022 г.  ще има продължаващи снеговалежи. Очакваните количества са до 20-25 мм, а снежната покривка – между 15 и 25 см.

Ще има умерен североизточен вятър, който ще създаде условия за навявания, посочват от НИМХ.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.