Жена от Габрово е с коронавирус, била е с грипоподобни симптоми

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Един е новият случай на COVID-19 в област Габрово за периода 18-20 септември 2020 г., съобщават от Регионалната здравна инспекция Габрово.

Случаят е на жена на 68 години от Габрово. Изследвана е като контактна на потвърдени и  епидемиологично свързани  случаи на COVID-19.

Преди три седмици жената е била с  грипоподобни симптоми, но към момента е клинично здрава.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.