Пострадалата елха от Габрово отива на ремонт

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Днес 12-метровата коледна елха от площада в Габрово ще бъде взета за ремонт. Временно на площад „Възраждане“ ще бъде поставена друга елха, споделят от Община Габрово.

Припомняме, че силният вятър събори коледната елха в Габрово в нощта на 11 срещу 12 декември. Още същата нощ елхата е била обезопасена и електрозахранването на коледната й украсата изключено. Фигурата на Дядо Коледа и част от украсата също пострадаха при ураганния вятър, елените и шейната останаха невредими.

Изкуствената 12-метрова елха беше поставена на площад „Възраждане“ за първи път в навечерието на коледните и новогодишните празници през 2018 г.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.