Три нови електробуса ще се движат в градския транспорт в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Три нови електробуса са доставени за градския транспорт в Габрово, съобщават от местната администрация. С тяхната доставка завършва транспортният проект, в рамките на който бяха доставени още 11 броя автобуси на метан.

Част от проекта за интегриран градски транспорт бяха още осигуряване на пешеходни връзки до спирки и гари, реконструкция на пътно кръстовище и площад, възстановяване и ремонт на 2 пешеходни подлеза, модернизация на 5 от най-натоварените кръстовища в града.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Вижте новите автобуси за градския транспорт в Габрово (СНИМКИ)

Община Габрово подписва договор за първите нови автобуси за градския транспорт

Проектът за модернизация на градския транспорт в Габрово започна (СНИМКИ)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.