От тази есен и в Габрово ще тръгнат тротинетки под наем

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Споделени електрически скутери тръгват в Габрово от тази есен. Очаква се бройката им за нашия град да бъде над 100.

Услугата ще бъде предоставяна от американската компания Lime, която вече развива дейност в София, Пловдив и Стара Загора.

За да използват един от скутерите на Lime, потребителите ще трябва да изтеглят мобилно приложение на своите смарт телефони. Цената за услугата включва 1,20 лв. първоначална такса за отключване на скутера и към нея се добавят по 0.25 лв. за всяка минута каране. Очаква се средната цена на едно каране в Габрово да бъде около 3,00 лв.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.