„ЕкоФест Узана“ набира участници, фестивалът наследява „Узана Поляна Фест“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Еко Фест Узана 2015„ЕкоФест Узана – зелените идеи в действие“ набира изложители. Фестивалът е продължение на добре познатия вече Узана Поляна Фест и ще се проведе от 24 до 26 юли в местността Узана над Габрово, съобщават от общинската администрация. Фестивалът ще бъде безплатен, както за изложителите, така и за посетителите.

Темата на ЕкоФест 2015 е „Адаптация към климатичните промени“.

Повече информация за фестивала, неговото развитие през годините, набирането на доброволци за нуждите му и възможностите за къмпинг или отсядане в хотел, можете да намерите в сайта на фестивала. От сайта може да бъде изтеглена и заявка за участие, която трябва да бъде попълнена и върната на адрес veleslava.tsakova@gmail.com до 5 май 2015 г.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.