Дряново въвежда вечерен час за малолетни и непълнолетни

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 21 март се въвежда вечерен час за малолетни и непълнолетни лица на територията на община Дряново. Те ще имат право да излизат до 19:00 часа. Изключение се прави, когато са придружени от родител. Това съобщиха от Община Дряново.

Тази мярка е поредното действие на местната власт в борбата с коронавируса и ограничаването на разпространението на територията на общината.

Вечерен час за малолетни и непълнолетни лица вече е въведен и в общините Севлиево и Трявна.

Припомняме, че т 00:00 ч. на 21 март се въвеждоха по-строги противоепидемични мерки в цялата страна. МВР ще организира контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на областните центрове и ще извършват проверка на целта на пътуването на гражданите. Още за мерките четете в статията на Габрово Daily тук.

ОБЩИНА ДРЯНОВО УМОЛЯВА ГРАЖДАНИТЕ ДА ПРЕДПРИЕМАТ СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ И ДА СИ ОСТАНАТ У ДОМА!

В СЛУЧАЙ НА ИЗЛИЗАНЕ НАВЪН – ВСИЧКИ ДА БЪДАТ С ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА И СТРИКТНО ДА СПАЗВАТ УКАЗАНИЯТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.