Ревматолог от УМБАЛ Плевен със здравна лекция в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ревматологът доц. д-р Николай Николов, завеждащ Клиника по ревматология в УМБАЛ Плевен, ще изнесе в Габрово здравна лекция на тема „Заболявания на кости, стави , мускули-профилактика и лечение“.

Заболяванията на опоро-двигателната система са вторите по честота заболявания в кабинета на лекаря, а с напредването на възрастта стават водещи страдания за хората. Сред темите на лекцията ще бъдат въпросите как да се предпазим от ранните прояви на ревматизъм, как да живеем пълноценно с тези заболявания, как да предотвратим прогресът им, как да се ориентираме в морето от лекарствени средства и хранителни добавки.

Входът е свободен. Събитието се организира от НЧ” Будителите-2017” и ще бъде на 10 декември от 18:00 часа в зала „Възраждане“ в Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.