Доброволци на БЧК Габрово събраха 1700 лв. в помощ на ученици с увреждания

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Кампания „С усмивка на училище“ на Български младежки червен кръст Габрово © БЧК Габрово

Доброволци на Български младежки червен кръст – Габрово събраха 1700 лв. в благотворителната кампания „С усмивка на училище” за подпомагане на деца за първия учебен ден. Това се случи за пета поредна година на големия християнски празник Успение Богородично на 15 август.

Средствата бяха събрани пред два от православните храмове в Габрово благодарение на щедростта на жителите и гостите на града.

Със средствата ще бъдат закупени ваучери за учебни пособия и помагала на стойност 50 лв. за 34 деца потребители на услугите на Дневен център за деца и младежи с увреждания.

Източник: БЧК Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.