МБАЛ "Д-р Тота Венкова" - Габрово

Трима доброволци са откликнали на призива на болницата в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Трима доброволци са откликнали на призива на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“, че се нуждае от общи хигиенни работници, който публикувахме и в Габрово Daily. За това съобщиха от Община Габрово.

От 11 ноември в болницата ще доброволства семейство, а от четвъртък още един мъж. Тримата доброволци, които ще подкрепят най-голямото болнично заведение в региона, са пожелали да останат анонимни.

Телефонът в областната болница, на който можете да получите повече информация и подробности за нуждата от доброволци е 0888 233 013.

Най-засегнатите здравни заведения по отношение на заболели от COVID-19 сред персонала са областната болница МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ и всички филиали на Центъра за спешна медицинска помощ – Габрово, съобщиха от РЗИ Габрово.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ и Спешна помощ с най-много заболели от COVID-19 сред медицинския персонал

МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово се нуждае от доброволци за общи хигиенни работници

От началото на епидемията от COVID-19 в област Габрово: 1417 заболели и 33 починали


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.