МБАЛ "Д-р Тота Венкова" Габрово © МБАЛ Габрово

МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово се нуждае от доброволци за общи хигиенни работници

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово изпитва остра нужда от общи хигиенни работници. Доброволците, които ще изпълняват тези спомагателни дейности, могат да бъдат както мъже, така и жени, съобщават от Община Габрово.

Необходими са хора, които да подпомогнат дейностите по дезинфекция, събиране на битовите отпадъци и за доставката на лични вещи и храни до пациентите от техните близки. Към момента двете Ковид отделения в болницата са изключително натоварени.

Телефонът в областната болница, на който можете да получите повече информация и подробности за нуждата от доброволци, е 0888 233 013.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.