МБАЛ „Д-р Стойчо Христов” Севлиево

Медицински сестри от училища и детски градини помагат в болницата в Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Медицински сестри от затворените заради пандемията училища и детски градини се включиха на помощ на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“, съобщават от Община Севлиево.

Към момента пет сестри са насочени към болницата в Севлиево, където ще помагат в две отделения – педиатрично и хирургично. Други две медицински сестри ще окажат подкрепа на колегите си в Регионалния хоспис в Дряново.

Доброволци, сред които и от мотоциклетен клуб „Върколаци“, са изявили желание също да помогнат на болницата в Севлиево. 7 души вече са се включили в дейностите на лечебното заведение като санитари и друг помощен персонал. Един лекар и един магистър – фармацевт също се притекоха на помощ в критичния момент и са на първа линия в борбата с COVID-19.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Медици от училища и детски градини в Габрово помагат на болницата

Общинските служители от „Здравеопазване“ в Габрово с паричен бонус, ако помагат в болниците


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.