Истории за Доброто от Габрово: Доброволци дариха надежда в първата акция на БЧК за 2021 г.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Доброволци откликнаха на призива на Български червен кръст Габрово през миналата седмица и помогнаха в първата им благотворителна акция за 2021 г. В Габрово Daily споделихме призива на БЧК.

От БЧК Габрово разказаха за свършената работа и благодариха на доброволците чрез страницата си във Фейсбук:

„Благодарим Ви от сърце, приятели! Смятаме, че това обръщение е най-точното за всички Вас, които се включихте в нашата първа акция за 2021 г. Дойде време и за равносметката от изминалите два дена. В петък бяха пакетирани почти 3 тона хранителни продукти. Участваха 14 Доброволци, а и още толкова бяха заявили участие за следобедните часове. Днес, почти 2 тона от помощите бяха разнесени до адресите на хората в нужда, благодарение на 22-ма Доброволци (с 10 лични автомобила), които отделиха време и сили, за да реализират тази кампания.

Вярваме, че усмивките и благодарностите, с които са ви посрещали и изпращали получателите на помощта, са Ви накарали да се чувствате щастливи и удовлетворени от огромното количество работа която свършихте. Изминахте не малко километри, за да намерите всеки един човек от списъците си и се справихте наистина невероятно! Благодарим Ви отново за неоценимата помощ! Не спирайте да дарявате Надежда, защото така света ни става по-добър!“

Благодарим Ви от сърце приятели! Смятаме, че това обръщение е най-точното за всички Вас, които се включихте в нашата…

Posted by БЧК Габрово on Saturday, 23 January 2021

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габрово Daily заедно с общностната медия за доброто „Добрите българи“ dobrite.bg търсим истории за Доброто от Габрово и региона. Търсим дарителите, доброволците, благодетелите, дори да са най-обикновени хора, които вършат всекидневно добро. Обществото има нужда от активни граждани с общественополезна дейност – независимо колко мащабна е тя, дали е голяма кампания със стотици последователи или нещо малко като почистване на кварталната градинка, помощ за възрастен нуждаещ се човек или грижа за животно.

Пишете на нашата поща editor@gabrovodaily.info, на пощата на „Добрите българи“ info@dobrite.bg или споделяйте във Фейсбук групата Задруга на Добрите българи.

Четете в статията ни: Габрово Daily и „Добрите българи“ търсят истории за Доброто от Габрово и региона


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.