Община Габрово с нов заместник-кмет по строителство, инфраструктура и екология

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Инж. Деян Дончев е новият заместник-кмет в Община Габрово с ресор „Строителство, инфраструктура и екология“, съобщават от Община Габрово.

Деян Дончев е роден на 7.05.1986 г. в град Габрово. Завършва Професионалната гимназия по строителство архитектура и геодезия във Велико Търново, специалност „Строителство и архитектура“ и магистратура по специалността „Транспортно строителство“, профил „Пътно строителство“ в Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Инж. Деян Дончев, зам.-кмет в Община Габрово с ресор „Строителство, инфраструктура и екология“. Снимка: Община Габрово

Кариерата му започва в големи строителни компании, като отговаря за организацията и контрола на строителни обекти, изготвяне на оферти, участие в тръжни процедури, проектиране и изготвяне на екзекутивна документация. Участвал е като проектант в различни екипи при комплексно проектиране на инфраструктурни обекти и проекти, свързани с организация и безопасност на движението. Членува в „Камара на инженерите в инвестиционното проектиране“ в град Велико Търново.

Инж. Дончев е бил част от екипа за управление на проекта за Водния цикъл на град Габрово и почти всички реализирани проекти, свързани с благоустрояване и подобряване на транспортната инфраструктура в града.

От април 2018 г. до назначаването му на новата длъжност той е началник на отдел „Техническа инфраструктура, сгради и съоръжения“ в дирекция „Инфраструктура и екология“ в общинската администрация.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.