Деца от ХК „Бъки“ Габрово събраха средства за възрастни хора

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Повече от 70 деца от Хандбален клуб „Бъки“ Габрово ще направят по-светли празниците за 15 възрастни хора, които се нуждаят от подкрепа. Каузата, обединила децата, е инициирана от групата „Габровски майки даряват надежда“ и Павлина Крумова, съобщават от sport-gabrovo.com.

Децата благотворително са събрали 500 лв., с помощта на екипа на „Общински спортни имоти“ – Габрово и лично на Росица Бакърджиева – Бъки. В подкрепа на инициативата, удвоявайки сумата, е застанал създателят на движението „Деца учат деца да правят добри дела“ Александър Александров.

Със събраните средства децата са подготвили 15 коледни пакети. Както обаче те самите подчертават – материалното не е най-важното, децата са изработили собственоръчно и коледни картички.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.