Трявна

Община Трявна обявява детски видеорецитал за 3 март

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Трявна обявява детски видеорецитал на патриотични стихотворения на тема “България – майка на герои”. Рециталът ще е посветен на 3 март – Националния празник на България! Местната инициатива се провежда за втора поредна година и е част от програмата на Община Трявна по случай тържественото отбелязване на годишнината от Освобождението на България от османско владичество.

Във видеорецитала могат да участват всички деца и младежи на възраст между 6 и 18 години. Изпълненията трябва да бъдат индивидуални, като не се допускат групови такива. Желаещите да участват могат да се включат със заснет видеоклип само на едно стихотворение. Инициативата “България – майка на герои” няма конкурсен характер. Всички събрани изпълнения ще бъдат излъчени навръх 3 март на официалния сайт на Община Трявна, на двете официални Фейсбук страници – “Община Трявна” и “Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна” и на информационното табло пред Туристически информационен център на Община Трявна.

Как да се включите във видеорецитала?

Своите записи може да изпращате на имейл айдрес yuliyana.tsaneva@tryavna.bg за Юлияна Цанева – специалист “Връзки с обществеността” към Община Трявна. Задължително към всеки видеорецитал трябва да бъде изпратена и Декларация за информирано съгласие от страна на родител, настойник или попечител с разрешение за участие на детето в инициативата “България – майка на герои” и излъчване на видеорецитала на посочените места от страна на Община Трявна. Изпратен запис без придружена Декларация за информирано съгласие няма да бъде съответно излъчен.

Декларация за информирано съгласие може да изтеглите ОТТУК.

Крайният срок за изпращане на видеорециталите в инициативата “България – майка на герои” е до 17:00 ч. на 24 февруари 2022 год.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Старата часовникова кула в Трявна ще свети в бяло, зелено и червено за 3 март


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.