Десет дни без вода за села в Севлиевско, Габровско и Дряновско

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Продължаващата реконструкция на Източния водопроводен клон от ПСПВ „Стоките“ налага спирането на водоподаването от 19 до 29 юли 2021 г., съобщават от ВиК Габрово.

Режимът на водата ще засегне населените места в общините Севлиево, Габрово и Дряново, които се захранват от този водопроводен клон и не разполагат с алтернативно водоснабдяване. От ВиК Габрово не посочват имената на конкретните селища.

Изпълнител на обекта е обединение „Хидро проект Севлиево 2018“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.