2 юни 2017, Денят на Ботев в Габрово © Община Габрово

Почитаме Деня на Ботев на 2 юни пред паметника на Никола Войновски

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

2 юни 2017, Денят на Ботев в Габрово © Община Габрово
2 юни 2017, Денят на Ботев в Габрово © Община Габрово

Габрово и габровци ще отбележат Деня на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България. По традиция честването ще бъде на 2 юни, от 11:45 часа, на Боровския мост, пред паметника на Никола Войновски, военен командир на Ботевата чета.

Ще отдадем заслуженото на българските герои с поднасяне на цветя и кратка поетична композиция с участието на ученици от Национална Априловска гимназия, съобщават от Община Габрово.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Поклон пред Ботевите четници от Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.