Деца от детски градини в Габрово правят картички за медиците в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Децата от три детски градини в Габрово – ЦДГ „Радост“, ЦДГ „Дъга“ и ЦДГ „Явор“ изработват картички, които даряват на медиците, работещи в отделенията за лечение на COVID-19 в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“.

Картичките пристигат при тях заедно с даренията от храна – още една благородна инициатива на ресторанти и фирми от Габрово и региона, за която Габрово Daily ви разказа ТУК: Истории за Доброто от Габрово: Ресторанти и фирми даряват храна за медиците в габровската болница.

Децата от ДГ „Дъга“ в Габрово изработват картички, които даряват на медиците в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“.
Децата от ДГ „Явор“ в Габрово изработват картички, които даряват на медиците в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“.
Децата от ДГ „Радост“ в Габрово изработват картички, които даряват на медиците в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“.

Очаква се в начинанието да се включат още детски градини и училища от Габрово.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габрово Daily заедно с общностната медия за доброто „Добрите българи“ dobrite.bg търсим истории за Доброто от Габрово и региона. Търсим дарителите, доброволците, благодетелите, дори да са най-обикновени хора, които вършат всекидневно добро. Обществото има нужда от активни граждани с общественополезна дейност – независимо колко мащабна е тя, дали е голяма кампания със стотици последователи или нещо малко като почистване на кварталната градинка, помощ за възрастен нуждаещ се човек или грижа за животно.

Пишете на нашата поща editor@gabrovodaily.info, на пощата на „Добрите българи“ info@dobrite.bg или споделяйте във Фейсбук групата Задруга на Добрите българи.

Четете в статията ни: Габрово Daily и „Добрите българи“ търсят истории за Доброто от Габрово и региона


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.