За ремонта на подлезите – ограничават движението по ул. „Н. Василиади“ в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

От 9:30 часа на 16 април 2019 г. се ограничава движението на пътни превозни средства по ул. “Д-р Никола Василиади“ в Габрово – в участъците от ул.“Брянска“ до ул.“Орловска“ и от ул.”Брянска” до ул. „Станционна”, съобщават от Община Габрово. Движението по ул.“Брянска“ ще се извършва в по една лента за всяка една от посоките.

Измества се маршрутът на автобусни линии 8, 8А и 20, които ще преминават по ул. ”Стефан Караджа”. По тези линии няма да се обслужва спирката на ул. “Брянска“ в близост до ПТГ „Д-р Никола Василиади“.

За промените в обществения транспорт ще бъде поставена допълнителна информация на автобусните спирки. Информация може да бъде получена също и от диспечерите на Общински пътнически транспорт – Габрово на тел. 066 /80 69 49. За сигнализиране на въведените ограничения ще бъде поставена необходимата вертикална сигнализация.

Причината за ограниченията е ремонтът на пешеходните подлези в района.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.