Ремонтираният мост при село Новаковци © АПИ

Възстановиха движението по пътя Габрово – Севлиево през Драгановци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ремонтираният мост при село Новаковци © АПИ
Ремонтираният мост при село Новаковци © АПИ

Движението на моторните превозни средства по пътя Габрово – Севлиево през Драгановци беше възстановено снощи, съобщават от Агенция Пътна инфраструктура.

От средата на юни трафикът в участъка бе ограничен заради ремонта на моста близо до село Новаковци. Първоначално обявеният срок за приключване на ремонта беше до 12 септември.

Ремонтът на моста при км 18+693 е част от извършващата се в момента рехабилитация на над 27 км от път II-44 Севлиево – Драгановци – Габрово. Отсечката е включена в лот 11 и лот 12 на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., съфинасирана от Европейския фонд за регионално развитие.

Крайният срок за приключване на ремонтните дейности на пътя Севлиево – Габрово е лятото на 2019 г. Това стана ясно по време на проверка на трасето от регионалния министър Николай Нанков през юли.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.