Потвърдиха два нови случая на COVID-19 в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Два нови потвърдени случаи на COVID-19 в Габрово са регистрирани на 11 юни 2020 г., съобщават от Регионалната здравна инспекция.

Става дума за мъже на 68 и 71 години, които в момента са настанени в Инфекциозно отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ гр. Габрово. Заболелите са в добро общо състояние, с грипоподобни симптоми.

Двата случая са епидемиологично свързани. Към момента са издирени всички контактни лица на заболелите и те са поставени под 14-дневна карантина. Взети са проби на контактните лица за PCR тест за COVID-19.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.