Да помогнем на Теди

Да помогнем на тежко болна от рак габровка да се върне в България (ЗОВ ЗА ПОМОЩ)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Да помогнем на Теди
Да помогнем на Теди

Габровката Теодора Маджарова е в тежко състояние в болница в Бразилия и близките й се опитват да съберат средства, за да я върнат в България.

Теодора Маджарова е на 32 години. Юрист, омъжена, майка на две деца. Преди две години Теодора е диагностицирана с рак на гърдата, а впоследствие и метастази в главата. Младата габровка избира алтернативно лечение в Бразилия при лечителя Жоао де Деус, Божият Джон в околностите на Сау Паулу. Габровката заминава в края на март. Състоянието й обаче рязко се влошава след процедурите.

Теодора иска да се прибере вкъщи,  но полетът е рискован. Авиокомпании предлагат транспорт, но на непосилна цена – над 55 хиляди евро. Външно министерство също проучва възможностите за транспортиране на българката до страната ни.

Съдбата на болната от рак габровка отново обедини нашите съграждани. Актуални подробности за състоянието й може да откриете във Фейсбук групата Да помогнем на Теди. От групата научаваме, че към ранните часове на 30 април вече е събрана сумата от около 30 000 евро, която ще бъде достатъчна за връщането на Теодора, ако днес бъде потвърдена неофициалната оферта, която Теодора и близките й са получили от турската болница „Anadolu“.

Ако искате да помогнете на Теодора, можете да преведете пари по тази банкова сметка:

Първа инвестиционна банка

IBAN: BG74FINV91501015043945 в лева

BIC: FINVBGSF

Титуляр: Теодора Георгиева Маджарова

PayPal: alex.russanov@gmail.com

Гледайте репортаж по БТВ тук:

Гледайте репортаж по Нова тв тук:

Гледайте репортаж по България он еър:

По информация от България он еър, bTV и Нова телевизия


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.