Полицаите от област Габрово купиха хранителни продукти за нуждаещи се и възрастни

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Служителите на Областна дирекция на МВР Габрово събраха парични средства и закупиха хранителни продукти за  социално слаби и самотни възрастни хора от четирите общини в област Габрово.

Продуктите от първа необходимост, плодове и зеленчуци са предназначени за повече от 80 възрастни граждани в общините Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново. Приготвените индивидуални хранителни пакети ще бъдат доставени от полицейски служители до домовете на нуждаещите се днес.

Продукти, събрани в дарителска кампания на ОД МВР Габрово за хора в нужда в област Габрово. Снимка: ОДМВР Габрово

С този благороден жест искаме да изразим гражданската си позиция като служители от МВР към всички хора в нетрудоспособна възраст, и да ги уверим, че ще бдим за тяхното спокойствие на територията на област Габрово, споделят от МВР Габрово.

Припомняме, че дарителската кампания на ОД МВР Габрово за набиране на средства стартира на 25 март. Мотото й е „Не си сам! Ние сме част от вас!“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.