Северноцентралното държавно предприятие дарява дърва за огрев на нуждаещи се

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Северноцентрално държавно предприятие – Габрово дарява 88 пространствени куб. м. дърва за огрев на лица, които в условията на извънредно положение се намират в крайно затруднено положение.

Дървата се осигуряват от съответните териториални поделения на предприятието, а списъци с нуждаещите се хора са били предоставени от местните кметове или кметски наместници, съобщават от СЦДП.

Подкрепа получават 45 лица от габровските села Кметовци, Трапесковци, Съботковци, Харачерите, Черневци, Лесичарка и Новаковци. Дървата за огрев, осигурени от държавните горски стопанства, са от твърди широколистни видове.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.