Регионалният министър Гроздан Караджов ще участва в габровска дискусия за тунела под Шипка

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Заместник министър-председателят и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов е приел поканата за участие в дискусия за бъдещето на проекта за изграждане на тунел под връх Шипка. Поканата е била отправена на 14 януари от кмета на Габрово Таня Христова и председателят на Общински съвет Габрово Климент Кунев.

Дискусията ще се проведе в рамките на заседанието на местния парламент на 27.01.2022 г., съобщават от местната администрация.

Във връзка с епидемичната обстановка в града и невъзможността за свободен достъп до заседанието, гражданите, които желаят, могат да зададат въпроси по темата за тунела под Шипка към министър Караджов чрез следния линк ТУК. Заседанията на Общински съвет Габрово се излъчват в реално време в сайта на Община Габрово на следния адрес ТУК.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Гроздан Караджов похвали габровци за упоритостта, проектът за тунел под Шипка не е спрян

Регионалният министър Караджов: Спираме проекта за тунел под Шипка, трябва да е двулентов в двете посоки

Държавата ще ремонтира пътя Шипка – Бузлуджа


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.