Скоро и в Габрово ще се въведат платени зони за паркиране © БНР

В първия ден на платеното паркиране в Габрово обявиха гратисен период

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

До края на месец юни зоните за платено паркиране в Габрово ще бъдат в гратисен период. Санкции няма да бъдат налагани, а плащането не е задължително. За това съобщиха от Община Габрово днес, в първия ден, в който беше предвиден стартът на платеното паркиране в централната част на града, както писахме и от Габрово Daily.

Принудително задържане на автомобили чрез скоба също няма да има до края на месец юни. Репатриращият автомобил ще отстранява само автомобилите, паркирали в нарушение на закона, които пречат на движението или създават предпоставки за пътни инциденти.

Идеята на гратисния период е габровци да се запознаят с правилата и условията в зоните за платено паркиране или да подадат документи за различните видове абонаменти за платено паркиране.

Повече информация за платеното паркиране в Габрово може да научите от статията на Габрово Daily тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.