Пролетно почистване 2018 в ДГ „Ран Босилек” © Община Габрово

Малки габровчета дадоха пример как се чисти по време на пролетното почистване

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Пролетно почистване 2018 в ДГ „Ран Босилек” © Община Габрово
Пролетно почистване 2018 в ДГ „Ран Босилек” © Община Габрово

Малките габровци също се включиха в екоакциите от кампанията „Пролетно почистване 2018: Обери боклука“ в Габрово, съобщават от местната общинска администрация.

Малки и големи се включиха в освежаване и почистване на дворното пространство на ДГ „Ран Босилек”, в което играят децата. С помощта на родителите бяха осигурени необходимите материали, растителност и семена.

Децата от ОУ „Неофит Рилски“ с усмивки и ентусиазъм почистиха тротоарите около своето училище и училищния двор.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Над 1500 габровци събраха 212 т отпадъци по време на пролетното почистване


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.