Габровски майки с коледен благотворителен коктейл за неонатологията в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Фейсбук групата „Габровски майки (и татковци)“ организира коледен благотворителен коктейл с добра кауза – да подкрепим отделението по неонатология в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“. Събитието ще бъде на 27 декември 2018 от 18:30 часа.

„Със събраните средства ще бъдат закупени консумативи, които биха били от полза на отделението (помпи за кърма, стерилизатори, шишета, пелени и др.). Тъй като към момента благодарение на Маги Джонстън от Англия ще имаме много хубаво дарение от английски майки, какво точно ще бъде закупено ще бъде съгласувано с отделението, после ще качим информация и в групата „Габровски майки (и татковци)“ – споделя администраторът на групата Весела Димитрова.

Входът за събитието е 5 лв. + книжка / списание от вкъщи. С дарените книги ще се направи мини библиотека в отделението, от която майките ще могат да си вземат нещо за четене по време на болничния им престой. Детските книги ще бъдат дарени на отделението по педиатрия.

Подробности за организацията, как да се запишете за коктейла и как можете при желание да помогнете допълнително ще откриете във Фейсбук събитието ТУК.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.