Източник: "Габровски майки даряват надежда"

Габровски майки даряват надежда на деца и самотни възрастни за Коледа

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Източник: "Габровски майки даряват надежда"
Източник: „Габровски майки даряват надежда“

Фейсбук групата „Габровски майки даряват надежда“ подема празнична благотворителна кауза. На 8 и 9 декември членовете на групата ще украсят с коледна и новогодишна украса центровете за настаняване от семеен тип на ул. „Хризантема“ и в кв. Борово.

Новоназначената директорка на центровете Даниела Ненчева с ентусиазъм и радост е възприела идеята на „Габровски майки даряват надежда“ тази година двата дома да бъдат украсени от доброволци. Това съобщи за Габрово Daily инициаторката Павлина Крумова.

Друга акция за добротворчество на „Габровски майки даряват надежда“ е насочена към самотните възрастни хора и майки в Габрово. Доброволците ще направят кашончета с храни от първа необходимост, които ще бъдат раздадени на 23 и 24 декември.

Групата набира и търси свои съмишленици както в Габрово, така и в цяла България. Ако искате и вие да станете част от Габровската Коледа, може да се обърнете към създателя на групата Павлина Крумова на тел. 0878870713 или станете част от голямото доброволческо семейство, като се присъедините към „Габровски майки даряват надежда“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габровски майки ще дарят косите си за онкоболни деца

„Габровски майки в нужда“ събраха млади и стари за „Габровски баби ни учат на Великденски традиции“ (СНИМКИ)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.