Габрово Daily

Габрово Daily разширява дейността си с мултимедиен комплекс

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габрово Daily
Габрово Daily

Габрово Daily създава мултимедиен комплекс, за да разшири предоставяните медийни услуги към видео, разработване на уебсайтове, дигитален маркетинг, PR и реклама, дизайн и печат и др. Така най-голямата онлайн медийна група в региона затвърждава водещата си позиция сред регионалните медии в Габрово.

„Габрово Daily е символ за професионализма и прилагането на най-съвременните практики в сферата на медиите, социалните мрежи, уебсайтовете. Габрово Daily е регионална медия на национално ниво. Имам възможност да работя и в национален мащаб в София и прилагам същия професионализъм и към работата ми в Габрово. За да предоставяме още по-качествени услуги, ние разширяваме обхвата на дейността си и това ще бъде шанс за растеж и на бизнес средата в Габрово“ – заявява създателят и главен редактор на Габрово Daily Момчил Цонев.

Сред новите услуги, предоставяни от Габрово Daily, са:

Фото- и видеозаснемане на събития

На 19 февруари 2018 г. Габрово Daily стартира най-новата си услуга – онлайн тв канал Gabrovo.net TV. Видеата на Gabrovo.net TV във Фейсбук страницата на Габрово Daily имат средно около 10 000 гледания – най-високата гледаемост на новинарска видео емисия за Габрово.

Предоставяме възможност наш екип да заснеме, монтира и излъчи в Gabrovo.net TV видеорепортаж за Вашето събитие.

Свържете се с нас, за да направите заявка на: editor@gabrovodaily.info

Изработване на уебсайтове

Като най-голямата онлайн медийна група ние сме разработили и администрираме голям брой уебсайтове на различна тематика – новинарски сайтове, справочни, портали, мултимедийни сайтове и други.

Независимо дали се интересувате от създаването на личен уебсайт или страница за Вашия бизнес – хотел, магазин, предприятие или други услуги, свържете се с нас по имейл, опишете ни Вашата заявка и ние ще Ви изготвим предложение.

Свържете се с нас, за да направите заявка на: editor@gabrovodaily.info

Администриране на Facebook страници и реклами

Групата Габрово Daily/ Gabrovo.net е с най-силното присъствие в социалните мрежи в Габрово. Партньорската ни мрежа достига
до над 60 000 последователи във Facebook. Ние можем професионално и ефективно да разработим за Вас Facebook страница или реклама и да ги управляваме, за да се възползвате от ползите на популярността в социалната мрежа.

Свържете се с нас, за да направите заявка на: editor@gabrovodaily.info

SEO. Оптимизация на уебсайтове

Оптимизацията на уебсайтовете за търсачки като Google е едно от най-важните условия Вашият бизнес да бъде видим за крайния потребител.

Свържете се с нас, за да направите заявка на: editor@gabrovodaily.info

Дизайн и печат

Онлайн присъствието днес е задължително, но понякога бизнесът се нуждае и от печатна реклама. Обърнете се към нас, ако имате нужда от изработването на дизайн, предпечат и печат на брошури, флайери, дипляни и др.

Свържете се с нас, за да направите заявка на: editor@gabrovodaily.info

PR и мениджмънт на организации и събития

Габрово Daily е създаден от един от най-добрите в региона експерти по медии, PR, социални мрежи – Момчил Цонев, който понастоящем е и докторант по онлайн журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Едни от най-успешните културни събития и проекти в Габрово са осъществени като PR и мениджмънт от нашия екип – най-популярният клип за Габрово в YouTube „Щастливо Габрово“, най-големият уличен фестивал в Габрово след Карнавала – 6Fest, най-големият бизнес портал biz.gabrovo.net и др.

Ние може да Ви предоставим професионални PR услуги – управление на имидж, изготвяне на прессъобщения, поддържане на контакти с медии и сродни организации, както и цялостно управление на проекти и събития.

Свържете се с нас, за да направите заявка на: editor@gabrovodaily.info

Широко медийно отразяване

Габрово Daily е водещият сайт в най-голямата онлайн медийна група в Габрово и региона. Но освен новинарската медия ние предлагаме отразяване и в другите сайтове от групата ни:

Бизнес портал: www.biz.gabrovo.net

Портал за Габрово: www.gabrovo.net

Онлайн енциклопедия: www.gabrovowiki.com

Реклама

Предлагаме комплексни рекламни услуги в зависимост от Вашите бизнес нужди. Предоставяме реклама в онлайн изданията Габрово Daily, портала Gabrovo.net и бизнес портала biz.gabrovo.net, както и в онлайн тв Gabrovo.net TV. Пакетът ни за видео и онлайн реклама е без конкуренция в Габрово и региона.

Новите услуги, които Габрово Daily предлага, са възможност за скок в качеството и ефективността на Вашия бизнес или организация. Като избирате изработването на уебсайт или видеорепортаж от нас, Вие ще имате достъп и до медийно отразяване във водещата регионална медия на Габрово.

Свържете се с нас, за да направите заявка на: editor@gabrovodaily.info. Предлагаме и изгодни пакетни услуги, които съчетават различните наши предложения в ефективен пакет от дейности за повишаване на Вашия бизнес или организационен резултат.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.