Онлайн тв канал Gabrovo.net TV - инициатива на Габрово Daily

Габрово Daily стартира онлайн тв канал Gabrovo.net TV

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Онлайн тв канал Gabrovo.net TV - инициатива на Габрово Daily
Онлайн тв канал Gabrovo.net TV – инициатива на Габрово Daily

Габрово Daily стартира онлайн тв канал Gabrovo.net TV. Успоредно с партньорството с Добро утро с БНТ 2 и представянето на новините от Габрово в национален ефир всяка седмица, това е втората стъпка на медията към видео съдържание. Габрово Daily продължава развитието си, за да бъде информационният лидер на Габрово – споделя създателят и главен редактор на медията Момчил Цонев.

Областен град като Габрово заслужава нормална сериозна модерна медия

За 24 часа от качването онлайн на 19 февруари 2018 г. първото видео има над 4 000 гледания във Facebook – най-високата гледаемост на новинарска видео емисия за Габрово! Габровци се нуждаят от модерно медийно съдържание и мисията на Габрово Daily е да го произведе и предостави на аудиторията в нашия град. Да създаваш и поддържаш многопрофилна регионална медия, която предоставя качествена информация онлайн и чрез видео, е огромно предизвикателство. Това е тежка, отговорна и трудоемка задача, но областен град като Габрово заслужава нормална сериозна модерна медия.

Медийната ни група вече включва новинарски сайт, градски портал, бизнес портал, енциклопедия и видео канал

Развитието на Габрово Daily е към разрастване на най-голямата онлайн медийна група в Габрово и с видео съдържание. В какви мащаби и срокове ще се случи това зависи изцяло от интереса на зрителите и рекламодателите. Към момента групата предоставя новинарско съдържание чрез медията www.gabrovodaily.info, справочна информация на портала www.gabrovo.net, икономическа информация на бизнес портала www.biz.gabrovo.net, енциклопедични статии в първата Онлайн енциклопедия за Габрово www.gabrovowiki.com. Популярността на групата Gabrovo.net / Габрово Daily в социалните мрежи е без аналог в регионален план. С добавянето на онлайн тв канал Gabrovo.net TV вече имаме възможност да предоставим на рекламодателите в Габрово пакетна услуга от онлайн и видео реклама – допълва Момчил Цонев.

Видеата с новинарските акценти ще може да следите във Facebook страницата на Габрово Daily тук. Ще бъдат качвани и на портала Gabrovo.net.

За контакт с Габрово Daily за партньорство и запитвания за реклама ни пишете на редакционния имейл editor@gabrovodaily.info.

Вижте първото ни видео с акцентите от изминалата седмица и следете Габрово Daily – модерната медия на Габрово:


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.