Габрово Дейли

Габрово Daily стана на 6 месеца

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габрово ДейлиНа 17 декември Габрово Daily става на 6 месеца. Новият информационен сайт за Габрово и габровци стартира на 17 юни.

Ето и някои от нашите най-големи успехи за тези 6 месеца:

Габрово Daily беше медиен партньор на проекта за създаване на клипа „Щастливо Габрово“, който към момента има 10 729 гледания онлайн. Само месец след премиерата си на 14 ноември тази година, „Щастливо Габрово“ стана най-гледаният туристически клип за Габрово в YouTube.

Статията в Габрово Daily от 15 септември „Габровчето Мартин Копчев спечели световно състезание по математика“ постигна рекорден брой споделяния в социалната мрежа Facebook – 4 880. Това е изключително висок резултат, дори за онлайн медия с национално покритие. До момента Габрово Daily се превърна и в габровската онлайн медия с изключително висок процент на споделяния във Facebook, което говори за доверието, което създадохме сред нашите читатели.

На 25 октомври тази година, когато в Габрово беше обявено бедствено положение заради обилен снеговалеж, сайтът Габрово Daily постигна и рекорден брой посетители. Само за един ден тогава Габрово Daily постигна 3628 уникални посетители, 4377 сесии и 6651 показвания на страници.

Какво може да откриете в Габрово Daily?

Габрово Daily представя най-актуалното от живота в нашия град в разделите „Общество“, „Икономика“, „Политика“, „Образование“, „Култура“, „Спорт“, „История“.

Сайтът е разработен и за мобилни устройства, за да може по всяко време читателите му да следят габровските новини и от телефон или таблет.

Gabrovodaily.info работи в партньорство с най-голямата и утвърдена габровска медия – областният вестник „100 вести“. На сайта „Габрово Дейли“ читателите ще откриват и най-интересното от страниците на любимия вестник.

Габрово Daily си партнира и с Онлайн енциклопедия на Габрово Gabrovowiki.com в представянето на любопитни факти от историята и настоящето на Габрово. Читателите ни могат да открият полезни препратки към статии от енциклопедията.

В отбелязването на годишнини на исторически събития и личности Габрово Daily си партнира с поредицата „Габрово – живият град“ на Момчил Цонев и Даниела Цонева. Част от историческата поредица са книгите „Имало едно време в Габрово“, „Габрово и габровци в старата книжнина. Т.1. Пътеписи (1662 – 1878 г.)“, „Снежно Габрово за деца“, „Габрово след Освобождението. Спомени от Константин Вапцов“.

Как да се свържете с нас?

Габрово Daily е отворен за нови партньорства. Ако искате да се свържете с нас за реклама на сайта или да ни включите в листата си за прессъобщения, или да ни пишете за новини и инициативи от Габрово, може да го направите на електронната ни поща editor@gabrovodaily.info.

Благодарим Ви, че сте с нас!

Благодарим на всички наши читатели, които научават новините от Габрово Daily и споделят нашите статии в социалните мрежи. Ще продължим да Ви предоставяме актуална обективна информация, ще бъдем модерна медия в крак с новите технологии, ще бъдем новата информационна медия на Габрово и габровци.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.