Габрово Daily и „Добрите българи“ търсят истории за Доброто от Габрово и региона

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габрово Daily заедно с общностната медия за доброто „Добрите българи“ dobrite.bg търсим истории за Доброто от Габрово и региона. Търсим дарителите, доброволците, благодетелите, дори да са най-обикновени хора, които вършат всекидневно добро. Обществото има нужда от активни граждани с общественополезна дейност – независимо колко мащабна е тя, дали е голяма кампания със стотици последователи или нещо малко като почистване на кварталната градинка, помощ за възрастен нуждаещ се човек или грижа за животно.

Пишете на нашата поща editor@gabrovodaily.info, на пощата на „Добрите българи“ info@dobrite.bg или споделяйте във Фейсбук групата Задруга на Добрите българи.

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. – повече от година преди новинарския сайт Габрово Daily. Мотото на „Добрите българи“ е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Създател на „Добрите българи“ е габровецът Момчил Цонев, създател и на Габрово Daily.

С началото на извънредното положение у нас през март, „Добрите българи“ стартира кампанията „ДобротоЩеПобеди“. Dobrite.bg призовава държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. Сайтът публикува множество новини и призиви за дарения, помощи и доброволчество.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories За Габрово Daily Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.