Община Габрово

Участък от бул. „Н. Вапцаров“ затворен, движението в посока Габрово – Узана и обратно e по ул. “Бодра смяна“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община ГабровоЗатворено е движението по булевард „Н. Вапцаров“ в участък от 300 метра между разклона за с. Чукили и стария мост над р. Паничарка. Трафикът в посока Габрово – Узана и обратно се пренасочва по обходен маршрут през ул. “Бодра смяна“ до 31 декември 2015 г. включително. За движещите са в посока Габрово – с. Чукили и обратно, платното за движение се ограничава в ширина от 4 метра, съобщават от Община Габрово.

Въведената временна организация на движението в кв. Дядо Дянко е във връзка с изпълнението на надлез, като част от строителството на пътен възел по проекта за Обход на град Габрово /републикански път III-5004 Габрово-Шипка-Казанлък/.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

2 пътни възела, 4 моста и тунел ще се изградят в третия етап от обхода на Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.