Светна коледната елха на площад "Възраждане" в Габрово, декември 2016 © Община Габрово

На 10 декември Габрово светва коледната елха и открива базара и детското коледно градче

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Светна коледната елха на площад "Възраждане" в Габрово, декември 2016 © Община Габрово
Светна коледната елха на площад „Възраждане“ в Габрово, декември 2016 © Община Габрово

Светлините на коледната елха на площад „Възраждане“ в Габрово ще бъдат запалени на 10 декември от 17.30 ч. В празничното събитие ще се включи клуб „Веселяците”, научаваме от културния календар на Община Габрово.

Половин час по-рано, от 17:00 ч., ще бъде открито и Детското коледно градче. От миналата година то е на ново място – Градинката с мечето. Малките габровчета ще се забавляват в Детското коледно градче до 12 януари 2019 г.

Детско коледно градче в Габрово
Детско коледно градче в Габрово © Община Габрово

На 10 декември стартира и коледно-новогодишният базар на площад „Възраждане“. Базарът ще остане на площада до 1 януари 2019 г.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Коледната елха в Севлиево грейва с латино фиеста и Дядо Коледа


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.