Габрово загуби един добър човек – Николай Боев си отиде внезапно само на 41 години

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Николай Боев. Снимка: Личен архив

Габрово се сбогува с един свой съгражданин – журналистът и експерт „Връзки с обществеността“ Николай Боев. Той почина внезапно на 23 юли само на 41-годишна възраст. Множество приятели и близки на Николай се стекоха на опелото, което се състоя на 25 юли в църквата „Успение Богородично“ в Габрово.

През 2009-2013 г. Боев е ръководител на Пресцентъра на Министерски съвет. Завършил е Факултета по журналистика към Софийски университет със специалност журналистика. Работил е като експерт „Връзки с обществеността“ в  Столичната община, „Автомагистрали“ ЕАД към Министерството на регионалното развитие и благоустройството и ПП ГЕРБ.

Венци за поклонението пред Николай Боев изпратиха министър-председателят Бойко Борисов и колегите му от Факултета по журналистика. На венеца колегите му от студентските години бяха написали: „Светлина на душата ти, Ники! От колегите от випуск 2005, ФЖМК“.

Габрово Daily загуби един верен приятел. Николай Боев и създателят на Габрово Daily Момчил Цонев са състуденти от Факултета по журналистика.

Николай беше премерен, коректен и добър човек. Поклон пред паметта ти и светлина на душата ти, Ники!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.