Габрово без градски транспорт на 24 септември вечерта заради нощен маратон

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На 24 септември движението на автобусите от градския транспорт в Габрово ще бъде преустановено от 19:45 до 21:00 часа, съобщават от Община Габрово. Причината е в провеждането на първия нощен маратон, който ще премине през главните улици на Габрово.

Началото на маратона Gabrovo Night Run ще е в 20:00 часа от площад „Възраждане“, краят – отново там, а трасето преминава през ул. „Брянска“, ул. „Христо Смирненски“, пл. „Белорусия“, ул. „Орловска“, ул. „Ген. Радецки“, ул. „Николаевска“, ул. „Неофит Рилски“, Шиваров мост и бул. „Априлов“. Участниците ще минат покрай паметници и емблематични за града места.

Очаква се първите финалисти и победители в 6,55 км трасе да финишират около 20 минути след 20:00 часа.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

В Габрово ще се проведе нощен маратон


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.