Община Габрово

Габрово без вода на 11 септември

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община ГабровоВодоподаването на цяло Габрово ще бъде преустановено на 11 септември (четвъртък) поради извършване на ремонтни дейности на Пречиствателната станция за питейни води /ПСПВ/, съобщиха от общинската администрация.

Вода ще има само в зоната, захранвана от резервоар „Любово“ – кварталите Бичкиня, Беленци, Болтата, Негенци, Илевци, Любово, Варчевци, както и квартали Лисец и Недевци.

Водоподаването ще бъде спряно централно от ПСПВ в 4:00 ч. сутринта. Първo водоподаването ще бъде преустановено във високите части на града – след 5:00 ч. След 8:00 ч. ще бъде преустановено водоподаването в целия град, без висока зона и зона „Младежки дом“, които има вероятност да останат без водоподаване в късния следобед на същия ден.

Очаква се водоподаването на града да бъде възобновено към 17:00 ч. Напълването на мрежата и пълното възстановяване на водоснабдяването се очаква около 20:00 ч. (без високите части, където това ще стане след 22:00 ч.).

Без вода през целия ден ще останат и кв. Войново, селата: Поповци, Рачевци, Гергини, Гарван, Николчовци, Стоевци, Михайловци, Райновци, Враниловци, Новаковци и Божковци. Там вода се очаква да има след 22:00 ч.

Умоляваме гражданите и фирмите да се запасят с вода за едно денонощие и се извиняваме за причиненото неудобство, информират от Община Габрово.

Днес, 10 септември, поради извършване на аварийни ремонти без вода от 9:00 до 17:00 ч. ще останат улиците „Иван Тончев“, „Климент Охридски“, „Даскал Алекси“, „Христо Цокев“, „Панчо Владигеров“, „Гърмидолов“, „Добри Чинтулов“, “Прага”, „Йосиф Соколски”, „Георги Бенковски”, „Странджа” и с.Копчелии.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара и номиниран за "Будител на годината 2020" в кампанията на Българското национално радио. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.