Пиян габровец с „Фиат“ блъсна полицейска кола

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Катастрофа. Снимката е илюстративна. Pixabay

30-годишен мъж от Габрово с лек автомобил „Фиат“ блъсна движеща се пред него в същата посока полицейска кола. Произшествието се е случило на бул. „Трети март“ в Габрово около 20:00 ч. на 10 февруари 2018 г., съобщават от МВР Габрово.

По двата автомобила са нанесени материални щети. Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол, като техническото средство отчело нулев резултат за 42-годишния униформен служител и 1.91 промила за водача на л.а. „Фиат“.

По случая е започнато бързо полицейско производство.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.