Медици от училища и детски градини в Габрово помагат на болницата

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Медицински специалисти от училищните и детски заведения в Габрово помагат на медиците от МБАЛ „Д-р Тота Венкова“. С благодарност и уважение към тях споделиха от габровската болница във Фейсбук.

Медицински фелдшер Недка Атанасова от Националната Априловска гимназия сега работи в интензивен сектор на Инфекциозно отделение за лекуване на COVID-19.

Медицинската сестра от ДГ „Явор“ Юлия Димитрова и медицинската сестра Мариела Георгиева детска ясла „Първи юни“ работят в отделението по нефрология.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.