МБАЛ "Д-р Тота Венкова" Габрово © МБАЛ Габрово

Общинските служители от „Здравеопазване“ в Габрово с паричен бонус, ако помагат в болниците

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Общинските служители от „Здравеопазване“ в Община Габрово, които работят в подкрепа на габровските болници, ще получават допълнително възнаграждение от 40 лева на ден, съобщават от местната администрация.

Тъй като посещенията в детски градини, детски ясли и присъствените учебни занятия са преустановени, работещите в здравните кабинети там могат да помагнат на колегите си в болниците, за да облекчат голямата им натовареност.

Заради усложнената епидемична обстановка, лечебните заведения в Габрово се нуждаят от подкрепа за обезпечаване на дежурства в различни отделения. МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ и СБАЛББ – Габрово са отправили молба към тях да бъдат пренасочени медицински специалисти, болногледачи и друг помощен персонал.

Габрово Daily вече писа за медицински специалисти от училищните и детски заведения в Габрово, които са се отзовали на призива на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.