Севлиево

Втори случай на COVID-19 в Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Съпругата на настанения 61-годишен пациент за лечение в МБАЛ “Д-р Стойчо Христов” Севлиево също е дала положителен резултат за COVID-19. За разлика от съпруга си обаче тя се чувства добре и си е у дома, съобщават от Община Севлиево.

Отрицателен е тестът на дъщеря им. Взети са проби и от персонала на Спешно отделение и “Образна диагностика” в болницата в Севлиево, резултатите им също са отрицателни.

Припомняме, че на 27 април беше обявен първият случай на болен от COVID-19 в Севлиево – мъж, прибрал се е от Украйна. 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.